Image
Top
Navigation

  Nieuws

  Nieuws

  Nederlandse bedrijven in de prijzen bij EILO Award 2017

  De winnaars van de EILO interieurbeplanting competitie van 2017 werden op 20 juni bekend gemaakt tijdens het World Green Infrastructure Congress in Berlijn.

  Uit tien verschillende landen binnen en buiten Europa waren 21 inzendingen genomineerd van inspirerende projecten in de categorieën Stand Alone, Plant Wall en Interior Landscaping. 

  De Klerk Bloemsierkunst en Interieurbeplanting viel maar liefst twee keer in de prijzen. Hun project Agio is Sustainable and Green kreeg in de categorie Interior Landscaping Goud van de vakjury vanwege het zeer aantrekkelijke groenconcept dat perfect aansluit bij de omgeving. De goede samenwerking tussen interieurarchitect en groenbedrijf kwam in dit project goed tot uiting. Agio behaalde via de online verkiezing ook de Publieksprijs.

  Agio is Sustainable and Green

  Greenfortune Nederland behaalde met het project Plantwall with Integrated Workstation brons in de categorie Plantwall.

  Plantwall with Integrated Workstation

  In de categorie ‘Stand Alone’ werd ‘Pendularis’, een project van Creaplant uit Zwitserland uitgeroepen tot winnaar. De jury vond de drijvende binnentuin zeer innovatief en creatief. In de categorie ‘Plant Wall’ won Envirozone uit Canada de eerste prijs met de creatie ‘Telecon’. “Een zeer aantrekkelijke combinatie van natuurlijke materialen  en planten die past in de architectuur”, aldus het juryrapport. 

  De overige winnende projecten kwamen uit Frankrijk, België, Zweden, Denemarken en Canada. 

  EILO is in 2000 opgericht door de nationale brancheverenigingen voor interieurbeplanters van Noorwegen, Zweden, Finland, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Met het organiseren van deze competitie wil EILO extra aandacht genereren voor interieurbeplanting. Tegelijkertijd betekent het een kwaliteitsverhogende impuls voor de hele branche. Om ook interieurbeplanters van kleinere projecten uit te dagen mee te doen wordt de Award in de drie genoemde categorieën uitgereikt. Bij de editie 2017 lag de focus op innovatie in ontwerp en duurzaamheid.

  Kijk hier voor alle winnaars en overige genomineerden.


  Opmerking toevoegen

  Reageer hieronder op de content of neem contact op met de website beheerders

  Vraag: Schrijf cijfer vier.
  Je antwoord:
  Dit is
  Realisatie door Four Digits op basis van Plone.