Image
Top
Navigation

  Nieuws

  Nieuws

  16 januari: bijeenkomst Groen Geluk in de Horeca

  Op maandag 16 januari organiseert Greennest samen met Stimuflori en Intogreen een bijeenkomst over de mogelijkheden van het toepassen van groen in de horeca.

  Er komt steeds meer horeca waar het verhaal van het product er toe doet. Waar de kok met pure smaken en echte producten kookt. Waar oude technieken en ambachten weer floreren, voedsel weer van lokale leveranciers afkomstig is en waar de beperking van de seizoenen juist de kracht is van het menu. In dit verhaal past ook aandacht voor levend groen.

  Steeds meer onderzoek toont aan dat wij ons van nature gelukkig voelen als we omringd zijn door een natuurlijke setting. Zo zuivert groen de lucht. Ook is aangetoond dat mensen in groene winkelcentra geneigd zijn langer te verblijven en meer geld uit te geven. Dergelijke onderzoeksresultaten zijn ook voor de horeca interessant.

  Op 16 januari laten we in Greennest Gallery, onderdeel van Biotoop Dijkspark, precies zien wat er mogelijk is met groen in jouw restaurant of café. Het maakt niet uit of je een groot of klein budget hebt, wowfactor en betere lucht creëren met planten kan altijd. Ook als er onvoldoende licht is.

  Meer informatie over het programma en aanmelden vind je hier. De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan.

   

  Opmerking toevoegen

  Reageer hieronder op de content of neem contact op met de website beheerders

  Vraag: Schrijf cijfer acht.
  Je antwoord:
  Dit is
  Realisatie door Four Digits op basis van Plone.