Image
Top
Navigation

  Nieuws

  Nieuws

  Genomineerden EILO Best Project Award 2017 bekend

  EILO, de Europese organisatie voor Interieurbeplanters, organiseert dit jaar voor de derde keer de EILO Best Project Award. Uit tien verschillende landen binnen en buiten Europa zijn 21 inzendingen genomineerd van inspirerende projecten in de categorieën Stand Alone, Plant Wall en Interior Landscaping.

  EILO is in 2000 opgericht door de nationale brancheverenigingen voor interieurbeplanters van Noorwegen, Zweden, Finland, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Met het organiseren van deze competitie wil EILO extra aandacht genereren voor interieurbeplanting. Tegelijkertijd betekent het een kwaliteitsverhogende impuls voor de hele branche. Om ook interieurbeplanters van kleinere projecten uit te dagen mee te doen wordt de Award in de drie genoemde categorieën uitgereikt. Dit jaar ligt de focus op innovatie in ontwerp en duurzaamheid.

  De wedstrijd staat open voor leden en niet leden van de EILO. Projecten die zijn opgeleverd zijn tussen 1 januari 2015 en 31 december 2016 kunnen meedingen naar deze Award. Voor alle categorieën geldt dat er volledig gebruikt moet zijn gemaakt van natuurlijk groen.

  Uit de aanmeldingen bleek al dat het niveau van de inzendingen hoog is. De vakjury heeft op basis van een groot aantal aspecten, waaronder originaliteit, kwaliteit, design, praktische toepasbaarheid, en de mate waarin ze bijdragen aan een goed binnenklimaat, de volgende inzendingen genomineerd.

  Alle genomineerde projecten dingen tevens mee naar een Publieksprijs. Vanaf 7 juni kan er door het publiek worden gestemd

  De winnaars worden op 20 juni bekend gemaakt tijdens het World Green Infrastructure Congress 2017.

  In 2015 werd het project Liberty Global van Copijn (Nederland) door de vakjury als beste beoordeeld. De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Nature & Architecture van Hydroplant (Zwitserland) en Futura Atrium van Donkergroen (Nederland). De Publieksprijs ging naar Atlantis van Jardins de Gally (Frankrijk). 

  Opmerking toevoegen

  Reageer hieronder op de content of neem contact op met de website beheerders

  Vraag: Schrijf cijfer zeven.
  Je antwoord:
  Dit is
  Realisatie door Four Digits op basis van Plone.