Image
Top
Navigation

  Nieuws

  Nieuws

  Drie genomineerden voor Interieurbeplanting van het Jaar 2017

  Dit jaar vindt voor de tweede maal de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar plaats. Deze competitie is een initiatief van de branchevereniging VHG en heeft als doel de meerwaarde van vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden interieurbeplanting, in combinatie met het interieurdesign, in het licht te zetten bij zowel zakelijke opdrachtgevers als consumente

  De vakjury heeft uit de voorronde de drie volgende projecten als kanshebber geselecteerd: 

  Voor de nominatie was een aantal aspecten van belang: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit en omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast per project aan waar eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.

  De projecten zullen worden gepresenteerd en toegelicht tijdens het congres Buildin'green dat op 2 februari plaatsvindt in Venlo. Dan vindt ook de feestelijke prijsuitreiking plaats.

  Vorig jaar won Zuidkoop bv de competitie met het project Groene Bibliotheek in Schiedam (zie foto).

   

  Theo van den Anker
  Theo van den Anker 13-01-2017 14:52

  Ik vond de bibliotheek in Schiedam heel bijzonder. De binnenplaats, overkapping, beplanting en de toepassing als bibliotheek.


  Into Green
  Into Green 13-01-2017 16:40

  Dat vonden wij ook!


  Opmerking toevoegen

  Reageer hieronder op de content of neem contact op met de website beheerders

  Vraag: Schrijf cijfer drie.
  Je antwoord:
  Dit is
  Realisatie door Four Digits op basis van Plone.